Falfülke, épített zuhany kialakítás

Áznak a fürdőszoba falak a zuhanyzó használata közben? Zuhanyzáskor elfolyik a víz, nem megfelelő a zuhanytálca minősége vagy a zuhanytálca kialakítása? Esetleg megsérült, eltört vagy megrepedt a zuhanyzó tálca vagy a kabin fala? Nehezen tudja az ajtót mozgatni, nem jól zár, átereszti a vizet? Folyamatos takarítást igényel a zuhanyzó használata? Ne habozzon tovább, keressen fel bennünket, és garantáltan jó és tartós megoldást kínálunk Önnek az épített zuhany kialakítás technikáival!

A vásárolt zuhanykabin beépítése már sokszor nehézségekbe ütközik, hiszen persze szakember nélkül is meg lehet oldani ezt a feladatot, de nem igazán ajánlott, hiszen számtalan esetben a rossz beépítés miatt a későbbiekben kellemetlen lehet a használat, hiszen a víz szivároghat, megrepedhet a zuhanytálca alja, a zuhanykabin ajtaja rongálódhat a folyamatos feszített állapot miatt, egyszóval szakember segítségét jó igénybe venni a vásárolt zuhanykabin beépítése esetén is, de ebben az esetben már sokkal célravezetődőbb egy épített zuhany kialakítás megoldásainak használata.

Válassza a profi és tökéletes megoldást a vásárolt zuhanykabin helyett – vegye igénybe épített zuhany kialakítás szolgáltatásunkat

Munkánk során rengeteg esetben szorul cserére egy-egy vásárolt zuhanykabin, hiszen az olcsó zuhanykabinok jellemzője a sérülékenység. Sok gond adódik akár már pár éves használat során is, hiszen az ilyen olcsó zuhanykabin tartóssága hagy némi kívánnivalót maga után. Nem hosszútávú használatra alakították ki, és ez megmutatkozik az anyaghasználatban és a kialakításban egyaránt. Sokszor szinte szétesnek ezek a zuhanykabin megoldások pár év leforgása alatt, a zuhanytálcák minőségéről pedig már nem is beszélve. Bizonyára számtalan ember számára ismerős huppogó felület a léptei alatt, de a repedések, és az azon keresztül szivárgó víz okozta károk javítgatása is.

Mindezeken túl számtalan esetben okoz még problémákat a rossz minőségű zuhanytálcára szerelt lefolyó is, aminek csövét akár egy egyszerű duguláselhárítás esetén is meg lehet sérteni, hiszen igen vékony anyagból készítik, és éppen ezért biztonságos használata és tartóssága nem éppen mondható megfelelőnek.

Persze az anyagi szempontokat is figyelembe véve, számtalanszor biztosan kecsegtető lehetőségnek bizonyul egy ilyen előre gyártott olcsó zuhanykabin beépítése, azonban, ha azt is hozzáteszi az ember, hogy nagy valószínűséggel két-három éven belül cserélni is kell, akkor már jobban megéri egy épített zuhanyzó kialakítása, amely biztos minőségi használatot és problémamentes időszakot biztosít hosszú-hosszú éveken keresztül.

Miért válasszon épített zuhanyzó kialakítást?

Az épített zuhany kialakítása hihetetlen sok előnnyel jár a felhasználó számára hosszú távon is. Egyrészt épített zuhanyzó bármilyen alapterületű fürdőszobába kialakítható, hiszen nem határozza meg semmilyen méret vagy egyéb paraméter, ezek az értékek szabadon alakíthatók, éppen ezért nagysága és formája is szabadon variálható, egyedi tetszés vagy igények szerint. Ez egy előre kialakított gyári zuhanykabin esetén nem mondható e.

Az épített zuhany legelőnyösebb tulajdonsága tud lenni egy belépős zuhanykabin vagy egy fürdőkád használatával szemben, hogy könnyebben megközelíthető, hiszen nincs szükség belépésre vagy fellépésre, egyszerűen be lehet sétálni az ilyen épített zuhanyzó belsejébe, ez pedig idősebb korban hihetetlen fontossággal bír.

Csapatunk garantáltan stabil és tartós épített zuhanyzót biztosít az Ön számára, hiszen nem használunk felesleges mozgó alkatrészeket, az épített zuhanytálca alja profi, az uszodatechnikából átvett vízszigeteléssel van kialakítva, így biztosan nem kell tartania a beázás okozta problémáktól, de a vízszivárgástól sem

Az épített zuhanyzó kifejezetten egyedi megjelenést ad a fürdőszobának a kialakítás által, hiszen egyedi méretben, egyedi igények szerint, a legkülönbözőbb mintákkal és csempeválasztással kialakítható, így gyönyörű dísze lehet a fürdőszobának

Kifejezetten hosszú távú, minőségi és biztonságos használatra lett kitalálva az épített zuhany kialakítása, ezért nem kell tartania attól, hogy mint a vásárolt zuhanykabin esetén, két-három éven belül újra kell terveznie és alakítania a fürdőszobát. Biztos, hosszútávú megoldást kínál a zuhanyzás élményére

Lefolyó az épített zuhanyzó tekintetében

Sokszor egy épített zuhanyzó a kád helyére kell hogy kerüljön, hiszen számtalan esetben idős korban, a mozgásban korlátozott emberek számára válik égetően fontossá, hogy használni tudják az épített zuhanyzó előnyeit. Ekkor pedig a kád elbontása után lehet csak pontosan megállapítani, hogy hova és hogyan alakítható ki az épített zuhanyzó vízelvezetése.

A beépíthető zuhanyzó lefolyó fajtáját több tényező együttesen alakítja ki, így a fürdőszoba aljzatvastagsága, a zuhanytálca magassága, a lefolyó csatlakozási magassága és a forráskeret, amiből a megbízó gazdálkodhat.

Épített zuhanyzó tálca készítése:

Számtalan lehetőség áll rendelkezésre az épített zuhanyzó tálcák világát tekintve. Lehet előre gyártott tálcát is beépíteni, persze ez csak abban az esetben éri meg, ha az valóban jó minőségű és hosszú távú problémamentes használatot biztosít.

Lehet azonban egyedi épített zuhanytálca kialakítást is választani, ebben az esetben pedig csakúgy mint az épített zuhanyzó esetében, itt is rengeteg lehetőség áll a megbízó előtt, akár forma, akár szín, színvilág és minták tekintetében.  Itt válik igazán lehetővé az akadálymentes, síkban szinte teljesen belesimuló zuhanykabin belépő kialakítás, de természetesen magasított tálcájú épített zuhanykabin is kialakítható a megrendelő igényei szerint.

Ajtó nélküli – nyitott épített zuhanyzó kialakítása

Az épített zuhanyzó esetében sokszor egy üvegajtó biztosítja azt, hogy használat közben a víz ne kerüljön a fürdőszoba padlójára, de számtalan esetben van már lehetőség arra is, hogy ajtó nélküli, nyitott vagy részben nyitott épített zuhanyzó kerüljön kialakításra. Ebben az esetben ajtó nélkül, egyszerűen be tudunk sétálni az épített zuhanyzó belsejébe.

Természetesen a másik lehetőség, hogy ha ez a fajta nyitott zuhanyzó nem kerülhet kialakításra a térrendezés miatt, az üvegfalakkal körbevett épített zuhanyzó kialakítása, mely hihetetlen gyönyörű térélményt tud nyújtani a fürdőszobákban, és a modern kor egyik legnagyobb divatjának számít jelenleg.