Fal és előtétfal gipszkartonozás

Magasan képzett és tapasztalt szakemberekkel profi és maximális eredményt biztosító, gyors munkával várjuk a gipszkartonozás Budapest környéki megkereséseket és megbízásokat. Amennyiben gipszkarton fal, gipszkarton álmennyezet vagy épített gipszkarton elemek, polcok, beépített gipszkarton csillár szükségeltetik otthonába vagy üzlethelyiségébe, irodájába, mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy helyszíni felmérés során pontos adatokkal és összeggel tudjuk ajánlani munkánkat.

A helyszíni felmérés során természetesen megmérjük pontosan milyen méretben van szüksége a gipszkarton elemek kiépítésére, milyen gipszkarton rendszer vagy építés szükséges, és hogy a tökéletes eredmény eléréséhez pontosan milyen anyagszükséglet keletkezik és annak beszerzését mi hogyan tudjuk esetleg segíteni.

Természetesen minden konkrét igényt meghallgatnak a kollégák a helyszíni felmérés során a gipszkarton építés és a gipszkarton elemek kérdéskörét illetően, amely után mi már pontos kivitelezési időt és pontos összeget tudunk ajánlatként adni a felmerült igényekre, legyen az gipszkarton fal építés, gipszkarton válaszfal kialakítás vagy gipszkarton álmennyezet kialakítása. Garantáltan elégedett lesz szakembereink által végzett munka eredményével. Nálunk nincsenek plusz rejtett költségek és nem kell tartania a túl hosszú határidőtől sem. Mindent megteszünk ügyfeleink maximális elégedettségéért.

A gipszkarton rendszerekről bővebben

A gipszkarton használata rendkívül univerzális, hihetetlen sok lehetőséget rejt magában, számtalan lehetőséget biztosít a lakásfelújítás, átalakítás során. Egy kis kreativitással az ember rengeteg praktikus és hasznos elemet ki tud építeni az életterébe, melyek nem csak megkönnyítik az életet, hanem bizony esztétikus és szép megjelenést is kölcsönöznek a lakásnak, irodának, háznak.

A gipszkarton szerelés menete

A gipszkarton fal szerkezete laza és könnyed, így hihetetlen gyorsan lehet vele dolgozni, kevés anyagi ráfordítással, gyorsan és egyszerűen kialakítható egy-egy gipszkarton válaszfal vagy akár gipszkarton előtétfal egyaránt, így napjainkban egyre inkább alkalmazzák a lakásfelújítás, helyiségátalakítás során. Amellett, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen ki tudunk a gipszkarton rendszer segítségével alakítani akár egy plusz különálló helyiséget is, számtalan lehetőséget rejt magában az épületgépészeti vezetékek vagy akár az elektromos vezetékek esztétikus elhelyezésére, eltüntetésére. Mindezeken felül pedig bámulatos eredményeket lehet a gipszkarton fal vagy gipszkarton rendszer segítségével érni a hangszigetelés és hőszigetelés terén is, és ráadásul még a tűzvédelem területén is inkább segítő hatása van egy-egy gipszkarton fal résznek, hiszen tűz esetén a gipszkarton elem felszabaduló vízgőze gátolja a tűz gyors terjedését.

Egy felújítási munkálatok sorozatos tervezése során hihetetlen fontos, hogy a következő munkafázist mikor tudjuk megkezdeni, hiszen egy lakás felújítás alap esetben is sok időt vesz igénybe, a család addig nem tudja azt az életteret használni, és anyagilag sem mindegy, mekkora terhet ró a tulajdonosra a teljeskörű lakásfelújítás, mennyi ideig van szükség a szakemberek segítségére, éppen ezért a gipszkarton előnyeit számtalan esetben tökéletesen ki lehet használni egy-egy lakásfelújítás vagy üzletfelújítás, iroda átalakítás során, hiszen gyorsan szárad, így rövid időn belül meg lehet kezdeni a festés, tapétázás folyamatát. Nem beszélve arról, hogy rövidebb idő alatt lehet felrakni egy gipszkarton elemet vagy felhúzni egy gipszkarton falat, mint felhordani a vakolatot a falfelületre, így itt is időt tud megspórolni a felújítás során az ember.

A szakemberek számára ma már rutinfeladat egy gipszkarton fal, vagy gipszkarton álmennyezet kialakítása, rutinfeladatként tekintetnek erre a munkafázisra, nagyon gyorsan és profi szinten tudnak ezekkel az alakítható és munkálható gipszkarton elemekkel dolgozni, hiszen ma már számtalan formája létezik és sokféle gipszkarton lap elérhető könnyen és gyorsan bárki számára. Így aztán a munka során választhat az ember vékonyabb gipszkarton elemek, vastagabb gipszkarton, vízálló gipszkarton közül, amit persze általában vizes helyiségekbe, fürdőszoba vagy konyha felújítás során szokás alkalmazni, de mivel hihetetlen csodákat lehet már alkotni gipszkarton megmunkálásával, tulajdonképpen a lehetőségek tárháza végtelen.

Csapatunk szakemberei

Bizonyára mindenki bajba kerül, ha felteszi magának a kérdést, hogy milyen egy jó gipszkarton szerelő, hiszen ezt leginkább akkor tudja az ember megmondani, hogy ha ért a gipszkarton szerelés, gipszkarton falazás technikájához. Mi segítünk ebben. Elmondjuk, miért dolgozunk mi azokkal a szakemberekkel akik a csapatunk tagjait alkotják, és miért nem elégszünk meg tapasztalat nélküli, képzettséggel nem rendelkező gipszkarton szerelő emberekkel.

Manapság jó szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező, a munkájára igényes és lelkiismeretes hozzáállással dolgozó gipszkarton szerelő nehezen található a piacon. Lehetséges, hogy éppen ezért, sokan úgy gondolják, hogy inkább megoldják a gipszkarton szerelés feladatait maguk, ám ez sokszor sajnos nem hogy nem szül megfelelő eredményt, de plusz költségekkel is járhat. Könnyen el lehet rontani egy gipszkarton fal felhúzását, de a gipszkarton álmennyezet is sokszor tartogat meglepetéseket azok számára, akik szaktudás és tapasztalat nélkül belefognak a megvalósításba. Abban az esetben pedig, hogy ha rosszul sikerült a gipszkartonozás, le kell szedni a gipszkarton táblák majdnem mindegyikét és újra kell kezdeni az elejéről a munkálatokat. Rengeteg idővel és többlet költségekkel persze. Mi csak képzett és folyamatosan fejlődő, minőségi és biztos munkát biztosító gipszkarton szerelő szakemberekkel dolgozunk, így biztosított a gyors és hatékony, nem mellesleg a profi és tökéletes munka. Nem éri meg belefogni saját kezűleg. Keressen meg minket és tiszteljen meg bizalmával! Garantáltan nem fogja megbánni hogy minket választott!