Szobafestés, tisztasági festés

A szobafest√©s ‚Äď m√°zol√°s munk√°latai n√©lk√ľl egy lak√°sfel√ļj√≠t√°s nem lehet teljes, hiszen √≠gy kapnak √ļj sz√≠nt a terek, melyek sokkal jobban illeszkednek a modern kor b√ļtoraihoz, a burkolatokhoz, csemp√©hez, √©s ha j√≥ √©s alapos tervez√©st v√©gezt√ľnk, akkor egy √°talak√≠t√°ssal ak√°r teljesen √ļj hat√°s√ļ otthont vagy irod√°t is ki tudunk alak√≠tani a sz√≠nek, form√°k √∂sszhangj√°val. A d√≠szl√©cek √©s rozett√°k alkalmaz√°sa pedig csak emel az el√©rt hat√°son, term√©szetesen √≠zl√©ses √©s j√≥l kialak√≠tott tervez√©s ut√°n haszn√°lva azokat.

A legmagasabb tud√°ssal √©s tapasztalattal rendelkezŇĎ szakembereink m√°r alig v√°rj√°k a fest√©s √©s m√°zol√°s feladatainak legnagyobb kih√≠v√°sait is, hiszen az √ļj, modern technol√≥gi√°k √©s fest√©kek seg√≠ts√©g√©vel egy egyszerŇĪ t√©rbŇĎl is izgalmas hat√°ssal b√≠r√≥ helys√©geket lehet var√°zsolni a szaktud√°s √©s tapasztalat seg√≠ts√©g√©vel. Nincs olyan √ļj trend, st√≠lus vagy kih√≠v√°s amit ne lelkesed√©ssel v√°rn√°nak ezek a szakemberek, ami pedig az√©rt k√ľl√∂n √∂r√∂m sz√°munkra, mert az√°ltal az √ľgyfeleinkkel k√∂z√∂s alkot√°sk√©nt mindig valami eg√©szen csod√°latos √©s √ļj √©rt√©k teremtŇĎdik, ami √≠gy kifejezett √∂r√∂met √©s el√©gedetts√©get ad √ľgyfeleink sz√°m√°ra.

T√∂k√©letes minŇĎs√©g biztos√≠t√°s√°val, a modern √©s √ļj √∂tletekre nyitottan, maxim√°lis szakmai tud√°ssal √©s tapasztalattal v√°rjuk teh√°t a k√ľl√∂nbn√©l k√ľl√∂nb √∂tleteket √©s st√≠lusokat a szobafest√©s ‚Äď m√°zol√°s ter√ľlet√©n is, ak√°r csak egy tisztas√°gi fest√©s, ak√°r komolyabb modern szeml√©letet t√ľkr√∂zŇĎ fest√©s √©s m√°zol√°s feladat√°nak megold√°s√°r√≥l legyen is sz√≥.

Szobafestés

Csapatunk kiemelkedŇĎen fontosnak tartja munk√°ja sor√°n a k√∂rnyezettudatos, √°m gyors √©s maxim√°lis minŇĎs√©get biztos√≠t√≥ munk√°t, hiszen sz√°munkra legfontosabb az √ľgyf√©l el√©gedetts√©ge minden munkaf√°zis sor√°n. Munkat√°rsaink szakmai tud√°s√°n√°l csak lelkiismeretess√©ge a nagyobb, hiszen minden esetben k√∂r√ľltekintŇĎen, a r√©szletekre odafigyelve v√©gzik munk√°jukat a fest√©s sor√°n is, legyen az szobafest√©s vagy egy egyszerŇĪbbnek tŇĪnŇĎ tisztas√°gi fest√©s sor√°n egyar√°nt.

H√°zi megold√°sok vagy szakember?

Az ember egyr√©szt nehezen tal√°l megfelelŇĎ szakembert, aki technikailag √©s tud√°sban is megfelelŇĎ minŇĎs√©get k√©pvisel, √©s √°rban is megfizethetŇĎ, m√°sr√©szt pedig pr√≥b√°l idŇĎt √©s energi√°t sp√≥rolni, hogy ne kelljen ak√°r t√∂bb hetet vagy h√≥napot v√°rni a kivitelezŇĎ √©rkez√©s√©ig, √©s √∂nerŇĎbŇĎl, h√°zilag belekezd a fest√©s munk√°latai megold√°s√°ba. Persze sajnos √°ltal√°ban ezek a h√°zi megold√°sok nem csak tov√°bb tartanak, de a megfelelŇĎ anyagismeret √©s technikai tud√°s hi√°ny√°ban elmarad a v√°rt eredm√©ny is, √©s a v√©geredm√©ny, hogy a rengeteg idŇĎ ‚Äď √©s energiar√°ford√≠t√°s √©s persze anyagi teher mellett m√©g a fest√©s eredm√©nye sem lesz az igazi a tulajdonos sz√°m√°ra. Ma m√°r nem √©ri meg h√°zilag megpr√≥b√°lni megoldani a fest√©s feladatait. Keressen fel benn√ľnket, szakembereink t√∂red√©k idŇĎ alatt, maxim√°lis minŇĎs√©gŇĪ anyagokkal √©s kiemelkedŇĎ technikai tud√°ssal megoldj√°k ak√°r a szobafest√©s, ak√°r a tisztas√°gi fest√©s feladatait.

Fest√©s √°rak ‚Äď mire kell √ľgyelni?

Az emberek sz√°m√°ra mindig is kiemelkedŇĎ t√©nyezŇĎ az √°r, √©s ez teljesen norm√°lis, de nem szabad beleesni a legolcs√≥bb aj√°nlat csillog√≥ h√≠v√°s√°ba, hiszen nagyon fontos figyelembe venni az anyagi teher √©s az idŇĎ t√©nyezŇĎ mellett a munka √°ltal √≠g√©rt eredm√©ny minŇĎs√©g√©t is, hiszen hi√°ba lesz valami gyorsan k√©sz √©s hi√°ba ker√ľl nagyon kev√©sbe, hogy ha az eredm√©ny tekintet√©ben haszn√°lhatatlan vagy pocs√©k lesz. Ha az idŇĎ hi√°ny√°ban a szakember gyorsan v√©gez, f√©lŇĎ, hogy nem megfelelŇĎ anyagokat haszn√°l, nem v√°rja meg a t√∂k√©letes sz√°rad√°st vagy a fest√©s a v√©geredm√©ny tekintet√©ben foltos lesz, ami eszt√©tikai szempontb√≥l nem nevezhetŇĎ minŇĎs√©gnek sajnos. Mindig √°r-√©rt√©k ar√°nyt √©rdemes figyelni, √©s t√°j√©koz√≥dni kell aj√°nl√°sok sor√°n arr√≥l, hogy a kiemelkedŇĎ olcs√≥s√°g milyen minŇĎs√©get takar. Az esetek t√∂bbs√©g√©ben pedig ezek ut√°n az ember m√°r nem v√°lasztja ezeket a szakembereket.

A mi csapatunk minden esetben kiemelkedŇĎ minŇĎs√©gŇĪ anyagokkal √©s fest√©kekkel, magas technikai tud√°ssal √©s a lehetŇĎ leggyorsabb munk√°val dolgozik √ļgy, hogy k√∂zben annak minŇĎs√©ge is biztos√≠tva legyen. Ne legyen meg m√©g a legkisebb lehetŇĎs√©ge sem annak, hogy a fal repedezni kezd, vagy m√°llik r√∂vid idŇĎvel a fest√©s ut√°n. Sz√°munka a legfontosabb a minŇĎs√©gi biztos√≠t√°sa, persze a lehetŇĎ legnagyobb gyorsas√°g √©s a legjobb √°r√ļ minŇĎs√©gi anyagok haszn√°lata mellett.

A tisztas√°gi fest√©srŇĎl

Tisztas√°gi fest√©s sor√°n az ember nem szeretne egy teljes olyan fest√©sen v√©gig menni, ami fal jav√≠t√°s√°t √©s csiszol√°s√°t is tartalmazza, hanem csak egy egyr√©tegŇĪ fest√©st szeretne, hogy felfriss√≠tse a fal sz√≠n√©t vagy az esetleges foltokat elt√ľntesse, hogy ugyanolyan legyen, mint amikor frissen volt lefestve.

Csapatunk ebben is maxim√°lis szinten, minŇĎs√©gi √©s gyors, megfelelŇĎ √°r√ļ munk√°t k√≠n√°l, hiszen ebben az esetben ha lehet ilyet mondani m√©g fontosabb a j√≥ anyaghaszn√°lat √©s a pontos kivitelez√©s, hiszen nincsen r√©tegekbe menŇĎ jav√≠t√°s, az √ļj fel√ľlet pedig a legkisebb hib√°kat is h√°l√°tlanul felnagy√≠tja. Ilyen esetben is meg√©ri pontos munk√°t √©s minŇĎs√©gi de gyors eredm√©nyt biztos√≠t√≥ szakembereket v√°lasztani, √©s mi teljes magabiztoss√°ggal √©s tud√°ssal aj√°nljuk magunkat a tisztas√°gi fest√©s kivitelez√©s√©re is.

szobafestes

Milyen idŇĎk√∂z√∂nk√©nt sz√ľks√©ges a tisztas√°gi fest√©s?

Mivel tisztas√°gi fest√©s sor√°n a vakol√°s √©s fal csiszol√°s feladatainak elv√©gz√©se nem sz√ľks√©ges, csak egy fedŇĎr√©teg fest√©s az indokolt, ez√©rt √°ltal√°ban koszol√≥d√°s, foltok megjelen√©se eset√©ben j√≥ elv√©gezni, hiszen k√∂lts√©ghat√©kony, m√©gis hihetetlen sz√©p megjelen√©st k√∂lcs√∂n√∂z a falfel√ľletnek, √©s higi√©niai szempontb√≥l sem elhanyagolhat√≥ a fontoss√°ga. Ha b√°rmilyen szaggal vagy f√ľsttel j√°r√≥ tev√©kenys√©get v√©geznek a falak k√∂z√∂tt, azok besz√≠vj√°k azt, √©s a tisztas√°gi fest√©s sor√°n ezeket a kellemetlens√©geket √©s a bes√°rgul√°st is meg lehet sz√ľntetni. √ćgy √°ltal√°noss√°gban az mondhat√≥ el, hogy egy √°tlagosan haszn√°lt helyis√©get 3-5 √©vente √©rdemes al√°vetni egy tisztas√°gi fest√©snek, hogy √ļjra gy√∂ny√∂rŇĪ √©s higi√©nikus megjelen√©st √©s kellemes illatokat k√∂lcs√∂n√∂zz√∂n a helyis√©gnek.