Burkol√°s

A burkol√°s eredm√©nye mindig hossz√ļ t√°vra sz√≥l, √≠gy amellett, hogy term√©szetesen megfelelŇĎ szak√©rtelemmel √©s szakmai tapasztalattal rendelkezŇĎ burkol√≥ v√©gezze el a munk√°latokat, az ig√©nybev√©telnek, a fontosabb funkci√≥knak megfelelŇĎ burkol√≥ anyag kiv√°laszt√°sa kulcsfontoss√°g√ļ. A folyamat √∂sszetett, hiszen a tart√≥ss√°g, felhaszn√°lhat√≥s√°g, funkci√≥k mellett a fest√©s, az el√©rni k√≠v√°nt st√≠lus figyelembev√©tele is elengedhetetlen.

Burkol√≥ szakembereink a legnagyobb odaad√°ssal √©s seg√≠ts√©ggel v√°rj√°k a megkeres√©seket a burkol√°si feladatok ter√©n, hiszen ennek eredm√©nyek√©nt egy ‚Äď egy helyis√©g hihetetlen √°talakul√°son tud kereszt√ľl menni, ak√°r a hidegburkol√°s, ak√°r a melegburkol√°s tekintet√©ben. A j√°r√≥lapoz√°s, csemp√©z√©s, lamin√°lt padl√≥ lerak√°s, vagy ak√°r pvc, vinyl lerak√°s sem jelent akad√°lyt kis csapatunk sz√°m√°ra, legyen az b√°rmilyen burkol√°s budapest, vagy vid√©k ter√ľlet√©t illetŇĎen egyar√°nt.

Burkolatok csatlakoztat√°sa

K√©t helyis√©g k√∂z√∂tt a burkolatv√°lt√°s sokszor faramuci helyzeteket tud eredm√©nyezni, de nem egy j√≥ szakember eset√©ben, hiszen az elŇĎre megtervezi √©s kialak√≠tja a sz√≠nek tal√°lkoz√°s√°t, az anyagok √∂sszeilleszt√©s√©nek lehetŇĎs√©g√©t. A hidegburkol√≥ √©ppen ez√©rt nem csak a kivitelez√©s, hanem m√°r a tervez√©s sor√°n is t√°mogatja a megb√≠z√≥t szakmai tud√°s√°val √©s hozz√°√©rt√©s√©vel. Seg√≠ts√©g√©vel t√∂k√©letesen megtervezhetŇĎ √©s kialak√≠that√≥ a j√°r√≥lapoz√°s sor√°n √∂sszetal√°lkoz√≥ fel√ľletek, sz√≠nek √∂sszeilleszt√©se, egy egyszerŇĪ dilat√°ci√≥s profil, a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ anyag√ļ k√ľsz√∂b√∂k seg√≠ts√©g√©vel. Abban az esetben is van megold√°s, hogy ha k√ľl√∂nb√∂zŇĎ vastags√°g√ļ burkol√≥ elemek √∂sszeilleszt√©s√©re van sz√ľks√©g, hiszen egy speci√°lis csatlakoz√≥ profillal ez a feladat is k√∂nnyen megoldhat√≥.

Panel lak√°s burkol√°sa

Egyre n√©pszerŇĪbbek manaps√°g a panel lak√°sok fel√ļj√≠t√°sa, hiszen befektet√©s szintj√©n is egyre t√∂bbsz√∂r v√°s√°rolnak m√°r ilyen lak√°sokat, melyeket fel√ļj√≠t√°s ut√°n kiadnak vagy ak√°r elad√°sra is sz√°nnak term√©szetesen a piaci tendenci√°k hat√°rozz√°k ezt meg.

Ezeknek a lak√°soknak a t√∂bbs√©ge erŇĎteljes fel√ļj√≠t√°sra szorul, hiszen nem manaps√°g √©p√ľltek, √©s t√∂bb k√∂z√ľl√ľk igen elhanyagolt √°llapotban van. Ezek alapj√°n a teljesk√∂rŇĪ lak√°sfel√ļj√≠t√°s ezekn√©l a lak√°sokn√°l sokszor elengedhetetlen, melynek nagy r√©sz√©t a burkolatok cser√©je teszi ki.

Panellak√°sok burkol√°sa nem kis feladatnak bizonyul sok estben, melynek v√©geredm√©ny√©ben kifejezetten sokat sz√°m√≠t, hogy a szakember milyen tapasztalattal √©s tud√°ssal rendelkezik nem csak a technik√°k, hanem az alapanyagok √©s anyagok ter√ľlet√©n egyar√°nt. Ahhoz, hogy hossz√ļ t√°von is t√∂k√©letes √©s j√≥l haszn√°lhat√≥ padl√≥ja legyen a lak√°snak, vagy gy√∂ny√∂rŇĪ √©s sz√©p legyen a f√ľrdŇĎszoba elengedhetetlen a t√∂k√©letes tud√°s √©s tapasztalat. Panellak√°s burkol√°s√°val, parkett√°z√°s √©s egy√©b feladatokkal keresse fel csapatunkat, hogy biztosan sz√©p √©s hossz√ļ t√°von is haszn√°lhat√≥ lak√°st kapjon a fel√ļj√≠t√°s ut√°n burkolatok ter√©n is.

Teraszok burkol√°sa

Egy kert legnagyobb d√≠sze √©s egyben legt√∂bbsz√∂r haszn√°lt r√©sze a terasz, de ez elmondhat√≥ egy emeletes h√°z terasz√°r√≥l is egyar√°nt, hiszen j√≥ idŇĎ eset√©n a csal√°d itt gyŇĪlik √∂ssze, itt lehet egy kis k√∂z√∂ss√©gi √©letet √©lni, persze ha megfelelŇĎ a burkol√°sa a terasznak is, hiszen ha cs√ļsz√≥s a fel√ľlet t√©len √©s esŇĎsebb idŇĎszak eset√©n egy√°ltal√°n nem haszn√°lhat√≥, ha pedig hib√°kt√≥l hemzseg a burkol√°s ak√°r vesz√©lyess√© is v√°lhat a terasz. A teraszburkol√°s teh√°t nem csak nagy feladat, de a haszn√°lhat√≥s√°g szempontj√°b√≥l kifejezetten fontosnak is bizonyul.

√Čppen ezek miatt mindenk√©pp b√≠zza szakemberre, √©s k√©rjen seg√≠ts√©get m√°r az alapanyagok √©s a burkolat t√≠pus√°nak kiv√°laszt√°s√°n√°l is, mert kulcsfontoss√°g√ļ a t√∂k√©letes v√©geredm√©ny tekintet√©ben.

Mindezek mellett term√©szetesen csapatunk szakemberei t√∂k√©letes seg√≠ts√©get tudnak ny√ļjtani annak tekintet√©ben is, hogy a kiv√°lasztott burkolat ne csak minŇĎs√©g√©ben √©s anyaghaszn√°lat√°ban, hanem bizony sz√≠n√©ben √©s form√°j√°ban is illeszkedjen a h√°z t√∂bbi r√©sz√©hez √©s a kerthez vagy a homlokzathoz egyar√°nt.

Teraszburkol√°s tekintet√©ben is keressen minket b√°tran, hiszen profi √©s mindenre kiterjedŇĎ seg√≠ts√©get tudunk ny√ļjtani a terasz burkol√°sa feladatainak ell√°t√°s√°ban is.

F√ľrdŇĎszoba burkolatok

Az egyik legfontosabb r√©sz a burkol√°s tekintet√©ben a f√ľrdŇĎszoba, hiszen sz√°mtalan hib√°s megold√°ssal tal√°lkoztunk m√°r, melynek kijav√≠t√°sa √©s felold√°sa nem tŇĪr halaszt√°st, hiszen erŇĎteljes v√≠zhaszn√°lat √©s p√°rahat√°s van a f√ľrdŇĎszoba haszn√°lata k√∂zben, azonban nem kev√©s idŇĎt √©s energi√°t, √©s persze p√©nzt vesz ig√©nybe az ilyen probl√©m√°k kijav√≠t√°sa. A f√ľrdŇĎszoba burkol√°s√°t ez√©rt mindenk√©ppen b√≠zzuk megfelelŇĎ szakemberre, aki technikai √©s egy√©b tud√°s√°val seg√≠t nem csak a burkolat v√°laszt√°s ter√ľlet√©n, hanem a megfelelŇĎ anyaghaszn√°latban √©s a t√∂k√©letes kivitelez√©sben egyar√°nt.

Manaps√°g a f√ľrdŇĎszobaburkol√°s ter√©n egyre nagyobb teret h√≥d√≠t a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ sz√≠nek √©s form√°k haszn√°lata, melyekkel az eg√©szen visszafogott √©s eleg√°ns megjelen√©stŇĎl a kifejezetten extravag√°ns megjelen√©sig szinte minden hat√°s kialak√≠that√≥. Az izgalmas megold√°sok azonban csak t√∂k√©letes kivitelez√©ssel √©lvezhetŇĎk hossz√ļ t√°von is, √©ppen ez√©rt vegye fel vel√ľnk a kapcsolatot, hogy mielŇĎbb seg√≠thess√ľnk az √Ėn sz√°m√°ra a t√∂k√©letes √©s gy√∂ny√∂rŇĪ f√ľrdŇĎszoba burkol√°s√°ban.

Konyhai burkolás kialakítása

A konyhaburkol√°s manaps√°g az egyik legnagyobb teret h√≥d√≠t√≥ feladatnak sz√°m√≠t, hiszen egyre t√∂bb szerepet kap nem csak funkci√≥, hanem design √©s kin√©zet ter√©n is ez a helyis√©g, ami az eg√©szen picitŇĎl a hatalmasig terjedhet m√°r m√©retben is. Ma m√°r a konyha burkol√°s tekintet√©ben is lehetŇĎs√©g van a teljesen visszafogott √©s harmonikus burkol√°st√≥l eg√©szen az extravag√°ns kivitelig kialak√≠tani b√°rmit. A hat√°r a csillagos √©g, persze itt is kulcsszerepet j√°tszik a burkol√°s minŇĎs√©ge, vagyis a kivitelez√©s maga, amit a szakember felk√©sz√ľlts√©ge √©s tud√°sa hat√°roz meg.

Burkol√≥ szakembereink a konyha burkol√°s ter√ľlet√©n is kifejezetten egyedi √©s maradand√≥ minŇĎs√©get k√≠n√°lnak, eg√©szen a tervez√©stŇĎl √©s anyagkiv√°laszt√°st√≥l a kivitelez√©sig. Hogy konyh√°ja ne csak sz√©p √©s k√ľl√∂nleges, hanem sok√°ig haszn√°lhat√≥ √©s kifog√°stalan burkolattal rendelkezzen, vegye fel vel√ľnk a kapcsolatot. Biztosan marad√©ktalan el√©gedett lesz √ļj konyh√°ja burkolat√°val is.

A nappali tökéletes burkolata

A nappali burkol√°sa nemr√©giben m√©g kifejezetten korl√°tozott lehetŇĎs√©gekkel b√≠rt, hiszen csup√°n a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ fa t√≠pusok j√∂hettek sz√≥ba, manaps√°g azonban m√°r itt is rengeteg lehetŇĎs√©g √°ll rendelkez√©sre a burkol√°s feladatait tekintve is, hiszen a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ haj√≥padl√≥, lamin√°lt parketta kialak√≠t√°sokat, de ak√°r padl√≥szŇĎnyeg vagy vinyl megold√°sok is rendelkez√©sre √°llnak. A leg√ļjabb divat pedig a beton haszn√°lata, persze fŇĎk√©nt a sz√ľrke beton, mely desing elemk√©nt h√≥d√≠t teret manaps√°g.

Ezeknek megfelelŇĎen, ha k√ľl√∂nleges √©s t√∂k√©letes nappali burkol√°s a c√©lja, keressen minket b√°tran, biztos vagyok benne, hogy marad√©ktalan el√©gedett lesz nappalij√°val, √©s hossz√ļ t√°von is t√∂k√©letesen √©s hiba n√©lk√ľl fogja tudni haszn√°lni a nappalij√°t a burkolat tekintet√©ben is.