Genezisbau - Szolgáltatások

Magasan képzett, kiváló tapasztalattal rendelkező kollégákkal vállaljuk a szobafestés, festés – mázolás, gipszkartonozás, burkolás, tapétázás feladatainak gyors és teljeskörű megoldásait, a legmodernebb technikák és módszerek mentén, hogy hatékony, a lehető legkisebb kellemetlenséggel járó munkánkkal maradéktalan elégedettséget varázsoljunk otthonába vagy irodájába, szállodájába egyaránt.

Legyen szó szobafestés, tisztasági festés, homlokzatfestés vagy színezés, ajtó mázolás, ablakkeret mázolás, kerítés festés vagy akár tapétázás, díszlécek és rozetták szakszerű megoldásáról, de bármilyen álmennyezet, falfülke vagy akár épített zuhany elkészítéséről, biztosíthatjuk, hogy gyors és hihetetlen hatékony munkánk eredményével maradéktalan elégedett lesz! Ezeken felül pedig a burkolás munkálataiban is számíthat pontos és precíz munkánkra! Akármilyen laminált padló, parketta, vagy vinyl, linoleum padló, pvc padló lerakás sem jelent számunkra akadályt, mint ahogyan csempézés, járólap lerakás sem.

Keressen minket bátran, hogy a teljeskörű felújítási feladatok terén speciális tudásunkkal és tapasztalatunkkal tartós és profi eredményt tudjunk varázsolni otthonába vagy irodájába, vállalati épületeibe a festés, mázolás, burkolás, gipszkarton rendszerek elkészítése terén! Kollégáink várják hívását!